Avtoelektronika

Popravilo avtoelektronike za vse tipe vozil


Tudi avtoelektronika je eno izmed naših specialnih področij. Glede na vrsto in znamko vozila po opravljeni diagnostiki in natančnem pregledu vozila izvedemo tudi popravilo računalniških komponent in krmilnikov vozila. Kot vrhunski strokovnjaki na področju računalnikih sistemov do popolnosti poznamo vsak element vozila, zato nam napake in nepravilnosti težko uidejo.

Četudi so računalniška vezja znotraj vozila dobro zaščitena pred vplivi iz zunanjega okolja, lahko visoke temperature, način vožnje, tresljaji in mehanske poškodbe, poškodujejo software avtomobila. Če te niso pravočasno prepoznana, se lahko napake hitro razvijejo v resen problem. Velikokrat je avtoelektronika preveč kompleksna, zato je potrebno pri diagnostiki nepravilnosti uporabljati specializirane pripomočke.

Avtoelektronika

Ali so tovrstne modifikacije vozila kaznive?

Vsi naši strokovnjaki se lahko pohvalijo z dolgoletnimi izkušnjami s področja avtomobilizma, pri delu pa nas vodita dve vrednosti: natančnost in transparentnost. Med pregledom vozila se trudijo napako odpraviti na čimbolj neinvaziven način, ki ne vključuje zamenjave dela ali ostalih, dražjih modifikacij.

V primeru, da se ugotovi nepopravljiva škoda na motornih računalnikih, alarmnih napravah, avtoakustiki ali ostalih delih, poskušamo najti rešitev, ki bi bila najbolj ustrezna in prijazna do vaše denarnice. Navsezadnje je naš cilj ta, da so stranke z našimi storitvami zadovoljne in naše podjetje priporočijo tudi svojim znancem in prijateljem. Lahko ste gotovi: pri nas bo avtoelektronika vašega vozila vedno v dobrih rokah!

DPF Off
EGR Off
IMMO Off
Hot Start
Airbag Računalniki
Motorni Računalniki
Kodiranje Avtoradia
Parkirni Senzorji
Alarmne Naprave
OBD Safe
Avtoakustika
Popravilo Inštalacije