Predelave Vozil


Za predelave vozil se večinoma odločajo avtomobilski navdušenci, ki želijo povečati živahnost avtomobila in odzivnost ter ga prilagoditi svojim željam. Z vgradnjo vrhunskih amortizerjev, stabilizatorjev in ostalih elementov bo vaš jekleni konjiček imel še boljšo lego na cesti. Preden naši mojstri začnejo z izvajanjem del, skupaj s stranko sestavimo načrt, izberemo potrebne dele in postopke ter začnemo z modifikacijami. Vsa dela potekajo v okvirjih zakonodaje in tehničnih zahtev, ki jih mora vsak avtomobil izpolnjevati, preden se vrne na cesto.

Strokovno svetovanje vključuje tudi odgovarjanje na morebitna vprašanja stranke, naši strokovnjaki vam predstavijo različne možnosti predelave jeklenega konjička, če te obstajajo. Glede na vaš način vožnje vam lahko vgradimo trše športne vzmeti ali vam znižamo težišče avtomobila, pri tem nam je pomembno tudi to, da se ohranja estetska vrednost avtomobila. Z vsakim novim elementom pridobimo na voznih lastnostih, tržna vrednost avtomobila pa se z vsako modifikacijo zviša.

Zavedamo se, da predelava vozil ne dovoljuje napak in cenenih materialov, kljub temu v našo delavnico zadnje čase sprejmemo vse več nestrokovno modificiranih avtomobilov. Z nepravilno nameščenimi športnimi vzmetmi je predelava neuspešna, pogosto se pri tem poškodujejo tudi ostali pomembni deli jeklenega konjička, kot so blažilci. Vsi naši posegi sledijo zakonskim določilom, zato boste ob zaključku postopkov v dokazilo pridobili tudi vso potrebno dokumentacijo.

Ponujamo vam predelavo vašega vozila

K&N Filtri

Vgradnja K&N Športnih Filtrov

Poskrbimo za profesionalno vgradnjo športnih K&N filtrov, pri čemer se pretočnost zraka izboljša tudi do 50%. Tanka bombažna plast je prepojena s posebnim oljem, kar prečiščuje zrak in posledično dviguje zmogljivost motorja, kontaminirani delci pa ostanejo zunaj avtomobila.

Blow Off Ventil

Montaža Blow Off Ventilov

Obožujete raskavo rohnenje jeklenega konjička? Predelava vozil pri nas vključuje tudi profesionalno montažo Blow Off ventilov, ki to omogočajo. Prepoznaven zvok je ustvarjen z spuščanjem odvečnega tlaka turbine v atmosfero.

Bilstein Amortizerji

Vgradnja Bilstein Amortizerjev

Športno vzmetenje avtomobila omogoča še bolj dinamičen občutek med vožnjo. Vgradnja Bilstein amortizerjev je hitra, natančna in cenovno ugodna nadgraditev vašega jeklenega konjička.

Izdelava Izpušnih Kolektorjev

Izdelava Izpušnih Kolektorjev

Poskrbimo tudi za izdelavo izpušnih kolektorjev, narejenih iz litine ali inoxa. Tovrstne predelave vozil poskrbijo za varno odvajanje izpušnih plinov iz avtomobila in preprečujejo uhajanje ogljikovega monoksida v notranjost.

Turbo Polnilnik

Nadgradnja Turbo Polnilnika

Želite nadgraditi turbo polnilnik in poživiti cestno vožnjo? Smo pravi naslov za vas, poskrbeli bomo, da boste z našimi storitvami 100 % zadovoljni in boste za volan svojega jeklenega konjička sedli še raje.

Samco Silikonske Cevi

Samco Silikonske Cevi

Samco silikonske cevi so narejene iz najboljših materialov. Ročno izdelane cevi predstavljajo sinonim za kakovost, vsi izdelki so preizkušeni s strani profesionalnih voznikov in avtomobilskih navdušencev.