DPF filter regeneracija za vsa vozila


Postopek odstranjevanja neizgorelih saj iz izpušnega sistema ponavadi poteka samodejno, in sicer po tem, ko je dosežena dovolj visoka temperatura motorja. Rdeča lučka, ki vas med vožnjo opozarja na nujen zagon čistilnega cikla, vam kot vozniku ponuja še zadnjo možnost, da svoje vozilo varno ustavite ali poiščete servisno delavnico, ki bo postopek izgorevanja zagnala umetno. V primeru, da je samodejna regeneracija DPF filtra neuspešna ali ne želimo, da se postopek zgodi v nenadzorovanem okolju, se lahko sproži prisilno izgorevanje, kar lahko opravite tudi pri nas.

Cena regeneracije DPF filtra Že od 30,00 €

DPF FILTER REGENERACIJA

Že od 30 €

ODSTRANITEV DPF FILTRA

(motorsport)
350 € (3 leta garancije)

OBNOVITEV IN ČIŠČENJE DPF FILTRA

Že od 350 € (3 leta garancije)

NOVI DPF FILTRI

Že od 300 €

ŠPORTNI DPF FILTRI

Že od 300 €
DPF-filter-new3

Rezerviraj si termin:

+386 51 723 116

Kaj se zgodi, če se sredica sistema za izgorevanje dokončno zamaši?

V tem primeru to pomeni, da se bo vozilo naslednjič, ko bo ocenilo, da je vrednost trdih delcev v sistemu izpušnega sistema previsoka, samodejno ustavilo. V najslabšem primeru bo po pregledu potrebna tudi celotna zamenjava sistema. Popolna zamenjava je v primerjavi s čiščenjem občutno dražja alternativa in lahko vašo denarnico oklesti tudi za 5.000 €.

Kaj lahko za zdravje motorja storim sam?

Nujno je, da se DPF filter regeneracija izvaja redno, pogostost je odvisna tudi od vašega načina vožnje in specifikacij vozila. Vožnja na kratke relacije povečuje možnost zamašitve, saj motor redko doseže visoke obrate, ki so potrebni za uspešen začetek čistilnega cikla izpušnega sistema. Na vsake toliko je priporočljivo, da motor »predihate« z daljšo vožnjo po avtocesti.