Preventivni pregled rabljenega vozila pred nakupom


Vsak nakup starejšega jeklenega konjička vključuje določeno mero tveganja.

Pretkani prodajalci se danes poslužujejo naprednih trikov in pod bleščečo zunanjostjo pločevine na ta način dobro skrijejo napake vozila, morebitne udarnine ter ostale težave. Pred takimi zlonamernimi praksami se je mogoče dobro zaščititi tako, da opravite preventivni pregled vozila pred nakupom. Naši izkušeni strokovnjaki bodo s pomočjo vrhunske opreme avtomobil natančno preučili, identificirali težave na karoseriji, notranjosti, preverili delovanje električnih naprav, kot sta klima in radio, ter pobrskali po servisni knjigi.

Pri testiranju si naši strokovnjaki pomagajo z natančnimi diagnostičnimi testerji.

pregled-vozila

Rezerviraj si termin:

+386 51 723 116

Zakaj je preventivni pregled vozila pred nakupom dobra odločitev?

V prvi vrsti se s tem zavarujete pred stroški, ki jih boste morali v prihodnosti na račun slabe ohranjenosti avtomobila plačevati z vsakim dodatnim obiskom mehanične delavnice.

A najpomembnejši razlog, zakaj je preventivni pregled vozila pred nakupom tako pomemben, je zagotavljanje varnosti na cesti. Obrabljeni diski zavor ali nezanesljivo delovanje električnih komponent vozila sta samo dva primera, ki lahko ogrožata cestno varnost vas in vaših družinskih članov.

Natančna diagnostika in prijazne cene

Cena vključuje celostno diagnostiko avtomobila, preveri se delovanje vseh ECU modulov, motorja ter podvozja po 21 točkah. Ko je test vitalnih točk jeklenega konjička opravljen, boste prejeli tudi pisno potrdilo o stanju avta. Zaupajte našim izučenim strokovnjakom in se pravočasno izognite nepoštenim avtomobilskim ponudnikom.

Cena pregleda vozila Že od 30,00 €