Odpravljanje zahtevnejših napak na vozilu


Danes za odkrivanje in odpravljanje zahtevnejših napak na vozilu enostavna diagnostična oprema ne zadošča več.

Avtoelektronika iz leta v leto postaja kompleksnejša, informacije in napake vozila, pa se shranjujejo na različnih mestih, do katerih je mogoče dostopati samo s specifičnimi orodji. V našem podjetju se pregleda avtomobila lotimo celostno, pri diagnostiki so nam v veliko pomoč naše dolgoletne izkušnje ter poglobljeno znanje naših strokovnih sodelavcev.

Zahvaljujoč celostnemu pristopu smo pomagali že več kot tisoč lastnikom jeklenih konjičkov ter jim s pravočasno identifikacijo pomanjkljivosti na motorju ter zavornem sistemu prihranili denar in skrbi. Pri svojem delu uporabljamo le certificirano opremo, ki jo ves čas posodabljamo.

Odpravljanje sistemskih napak in potrebno reprogramiranje se izvajata preko diagnostičnih testerjev. Vsako vozilo nam predstavlja velik izziv, saj je večina resnejših in pomembnejših napak vozila na prvi pogled skritih. Vztrajnost mehanika zato pri uspešnosti diagnostike igra zelo pomembno vlogo.

odpravljanje-napak

Rezerviraj si termin:

+386 51 723 116

Majhne napake na vozilu se lahko razvijejo v resen problem

Če vam vozilo javlja napako v sistemu, je potrebno specialistično delavnico obiskati čim prej. Ne odpravljena nepravilnost vozila, četudi majhna, se lahko čez čas razvije v resen problem. Katere so lahko posledice zanemarjanja napak?

  • Zmanjšana varnost na cesti
  • Razvoj resnejših težav na vozilu
  • Zmanjšana tržna vrednost vozila
  • Krajša življenjska doba vozila
  • Večji stroški vzdrževanja