Hitri servis vozil


Ste vedeli, da v našem podjetju poskrbimo tudi za hitri servis vozil? Konkurenčne cene, odlična kakovost in strokovnost naših zaposlenih so samo trije razlogi, ki govorijo v prid temu, da svojega jeklenega konjička zaupajte v našo oskrbo. Vaš avtomobil bomo temeljito pripravili na tehnični pregled, opravili manjše posege na jeklenem konjičku, kot je zamenjava olja, po potrebi pa se bomo lotili tudi resnejših operacij, kot je zamenjava zavornih ploščic. Pokličite nas in se dogovorite za termin!

Detajlni pregled avtomobila in strokovna obravnava

Vsako naročilo obravnavamo sistematično in se mu 100 % posvetimo. Preden se hitri servis vozil začne, z vami opravimo posvet in prisluhnemo vašim željam, temu sledi izčrpen pregled podvozja, računalniškega sistema ter ostalih avto komponent po 21 točkah. Za še bolj poglobljeno obravnavo avtomobil priključimo na tester in na ta način lažje odkrijemo morebitne skrite napake v sistemu. V naslednjem koraku stranki predstavimo načrt modifikacij, potrebnih za odpravo napak, in začnemo z delom.

odpravljanje-napak

Rezerviraj si termin:

+386 51 723 116

Enoletna garancija na nadomestne dele

Zagotavljamo samo najboljšo kakovost nadomestnih delov, na katere nudimo tudi enoletno garancijo. Vse storitve, kot je hitri servis vozil, opravimo hitro, pri tem pa ne ubiramo bližnjic in se v vsak postopek revitalizacije avtomobila zares poglobimo in preučimo vse možnosti uspešne odprave napak. Vsi naši mojstri se lahko pohvalijo z dolgoletnimi izkušnjami s tega področja in odlično strokovno podkovanostjo. Usposobljeni smo za zamenjavo nadomestnih delov različnih znamk avtomobilov, prav tako odlično obvladamo tudi računalniško avto diagnostiko.